top of page

Wie zijn wij?

AS-logo-groenbruin trans.png
01.

Mijn naam is Emile. Als VVE-bestuurder heb ik jarenlange VVE ervaring opgedaan en ben ik nauw betrokken geweest bij het opzetten van de hospitality en het inregelen van de beveiliging in VVE Intermezzo op de Zuidas. Mede door deze ervaring kan ik goed inschatten wat de wensen en uitdagingen zijn van grote woontorens en bewoners binnen een dynamische en groeiende leefomgeving. Als VVE-bestuurder is het van belang de kosten laag te houden zonder in te leveren op woongenot. Daarnaast is een positieve bewonerservaring op het gebied van hospitality essentieel om de meerwaarde van deze dienst in te zien. Alleen met de juiste ingrediënten voor zowel de bewoners als de medewerkers op locatie creëer je de beste dienstverlening.

Avenue Services is de partij die deze balans op een betaalbare manier weet te garanderen en zorgt voor een vast team op locatie met de juiste kennis en ervaring. Dit is tevens de drijfveer geweest om te starten met Avenue Services.

02.

De persoon op locatie bepaalt het succes van het servicemanager concept. En alleen door dit succes verhoog je het woongenot van de bewoners en zien zij de waarde van een servicemanager. Wij werken met de perfecte formule voor zowel de werknemers op locatie als de opdrachtgevers zodat er geen onnodige kosten worden gemaakt door de gebouweigenaar of VVE en er voor onze servicemanager een optimale balans ontstaat tussen werk en privé. Wij streven altijd naar een langdurige samenwerking om het vertrouwen bij de bewoners te winnen en te waarborgen.  

03.

Keep it simple. Alle extra services voor de bewoners worden direct afgenomen bij Avenue Services zonder ingewikkelde (financiële) constructies voor de gebouweigenaar of VVE. Er kan o.a. gekozen worden voor een stomerij ophaaldienst, pakket verzendservice of een schoonmaker. Maar er kan ook gebruik worden gemaakt van uw huidige leveranciers of diensten die uw bewoners wensen te hebben.

De gebouweigenaar bepaalt!

04.

Avenue Services heeft ruime ervaring opgedaan in het verbeteren van de veiligheid binnen een woontoren. Door vrij eenvoudige aanpassingen verkleint u de kans op insluiping of inbraken. Ook door kleine camera aanpassingen haalt u het maximale resultaat uit uw (huidige) beveiligingscamera's. Daarnaast maakt Avenue Services gebruik van 'live' cameratoezicht. Door de combinatie van software en het menselijk oog zijn wij in staat om vandalisme en inbraak in het voorstadium te herkennen en te voorkomen. Voor bewoners met extra beveiligingseisen bieden wij de 'coming home service'. Tevens zijn het beheren en uitlezen van camerabeelden taken die Avenue Services graag voor u uitvoert.

05.

Wij vinden de mening en betrokkenheid van onze klanten (en bewoners) erg belangrijk. Daarom vragen wij onze klanten ons ieder jaar middels een enquête te beoordelen. Wij zijn van mening dat de lat altijd hoger gelegd kan worden en zullen op basis daarvan altijd streven naar de hoogste kwaliteit van onze dienstverlening.

Interview. Zuidas Magazine

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Zuidas Magazine 1
Zuidas Magazine 2
Zuidas Magazine 3
Samenwerking. Politie Amsterdam-Amstelland
1200px-Logo_politie.svg.png
Politie Samenwerking
shownieuws.JPG
politie.JPG
Interview. Hello Zuidas

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Interview.JPG
Nieuwbouwproject De Startmotor

Wij zijn trots om de objectbeveiliging van de starterswoningen in het appartementencomplex De Startmotor te mogen verzorgen. Dit zeer luxe afgewerkte complex staat in Rotterdam Zuid vlakbij het Zuidplein en is van alle gemakken voorzien. Samen met Amvest Investment Management en Aegon Nederland kijken wij uit naar een langdurige samenwerking.

Klik op onderstaande foto voor meer informatie over het project.

bottom of page