top of page

Avenue

Security

AS-logo-groenbruin trans.png

Als bewoners of bezoeker wilt u zich veilig én welkom voelen. Onze beveiligers zijn getraind in beveiliging en serviceverlening.


Avenue Services levert professionele sociale controle en (buurt)toezicht. Hiermee voorkomen wij overlast en verbeteren we de kwaliteit van wonen en werken in de wijk. Daarnaast zet Avenue Services zich in voor begeleiding/ ondersteuning bij veilig vervoer van bewoners en bezoekers. 

​​

Avenue Services biedt toezicht en begeleiding op straat en in uw parkeergarages. Wij zijn het meldpunt voor verdachte situaties of personen en voeren avond- en nachtrondes uit in en rondom uw woongebouw en parkeergarage. Onze security hosts begeleiden u van of naar het station of van de parkeergarage naar uw woning. Avenue Services houdt een oogje in het zeil om de rust in de buurt ook tijdens de nachtelijke uren te bewaren.

 

Indien calamiteiten hebben plaatsgevonden in of rondom uw woongebouw biedt Avenue Services  de mogelijkheid om beelden te downloaden en uit te lezen ter opvolging hiervan. Na toestemming kunnen deze beelden worden gedeeld met de daartoe bevoegde personen. Wij hebben ruime ervaring in het opzoeken van de juiste beelden met daarop de verantwoordelijke personen voor vandalisme of overtredingen van het huishoudelijk reglement van uw VVE (bijvoorbeeld vervuiling of foutparkeerders). Met onze hulp kan het bestuur of gebouweigenaar de verantwoordelijken aanspreken, de kosten verhalen en eventuele sancties opleggen.

Live Camera Toezicht zorgt voor optimale beveiliging van uw bedrijf, object of huis. Dit houdt in dat in onze meldkamer continu iedere beweging door bewakingscamera’s wordt gemonitord. Dat maakt het mogelijk om bij verdachte bewegingen direct actie te ondernemen zodat een eventuele calamiteit kan worden voorkomen en zo nodig direct de politie kan worden ingeschakeld. Op de bewakingscamera’s wordt door uw persoonlijke bewakers mee gekeken op de door u gewenste momenten.

 

Avenue Services onderhoudt nauw contact met bewoners, gebouweigenaren, bedrijven, Gemeente en Politie. Mede op basis van deze nauwe samenwerking kunnen wij nét dat extra stukje service bieden.

bottom of page