Nieuw: Ondiepe Corona Thuis Zelftesten

U stopt het wattenstaafje slechts 2 cm in uw neus en draait voor 15 seconden rond waarna de uitslag binnen 15 minuten volgt.

De eerste corona-zelftesten zijn vanaf vandaag te koop bij de Zuidas Apotheek en via Avenue Services. Met deze sneltesten kunt u bij uwzelf thuis een test afnemen om te kijken of u besmet bent met het coronavirus. De uitslag volgt dan na een kwartier.

 

Deze laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier van testen is bedoeld om preventief te testen. Bijvoorbeeld als u naar school of werk moet of op bezoek gaan bij iemand met een risico om ernstig ziek te worden van het virus.

Zuidas Apotheken in samenwerking met Avenue Services biedt deze zelftesten aan voor €8,50,- per stuk, 5 stuks voor €40,- en 25 stuks voor €190,-.  

Via onderstaande formulier kunt u deze zelftesten reserveren. Kleine aantallen zijn direct te koop bij Zuidas Apotheken. 

Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@avenue-services.nl.

Samen zorgen voor elkaars gezondheid! 

Let op: indien u corona klachten heeft, contact heeft gehad met een besmet persoon of in de afgelopen 10 dagen bent teruggekomen uit een oranje gebied, dan maakt u een afspraak bij de GGD testlocatie. Meer weten over het testen op corona?  Kijk op www.rijksoverheid.nl/coronatest

Bestellen zelftesten / Order selftests
Aantal zelftesten / Amount of self tests:
Afhalen of versturen? Wij bezorgen alleen in Amsterdam. Bezorgkosten zijn €9,95,- / Pick-up or shipping? We only deliver in Amsterdam. Shipping costs are €9,95,-.

Bedankt voor uw reservering. U ontvangt z.s.m de bevestiging van uw bestelling.

 

Wij sturen een mail als de bestelling klaar ligt.

Betalen doet u bij het afhalen.

Thank you for your reservation. A confirmation email with details will be send.

 

We will inform you when the order is ready for pick-up.

You can pay after pick-up.

Hoe werkt een zelftest?

Klik op onderstaande link om de instructies te downloaden of ga naar de website:

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG