Corona Antigeen Sneltest Zuidas

Speciaal voor Zuidas Bewoners

Sinds het begin van de pandemie zijn er verschillende antigeen (snel)testen ontwikkeld en door verschillende partijen aangeboden. Om de antigeen (snel)test ook voor Zuidas bewoners mogelijk te maken stellen Zuidas Apotheek en Zuidas Huisartsen in samenwerking met Avenue Services de door de overheid gevalideerde antigeen (snel)testen voor u aan huis beschikbaar.

In samenwerking met Zuidas Apotheek en Zuidas Huisartsen wordt de antigeen (snel)test aan de Zuidas bewoner aangeboden voor 49,95 euro inclusief BTW. De antigeen (snel)test wordt door getraind zorgpersoneel in beschermde kleding bij u thuis afgenomen. De uitslag is vrijwel direct na de test bekend. 

 

U rekent af voordat wij de test afnemen. In verband met hygiëne kunnen wij contante betalingen helaas niet aannemen en is het alleen mogelijk om per pin te betalen. Het is helaas niet mogelijk om een medische reisverklaring af te geven op basis van een sneltest. Hiervoor dient u een afspraak te maken bij de GGD Amsterdam.

Voor het stellen van de diagnose COVID-19 bij personen met klachten heeft de PCR-test nog steeds de voorkeur boven de antigeen(snel)test. Wij zijn door de overheid verplicht om mensen met COVID-19 te melden bij de GGD.

Vul onderstaand formulier* in voor het aanvragen van een antigeen sneltest. Heeft u vragen neem dat contact op via info@avenue-services.nl .

*Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om een afspraak met u te kunnen maken. Uw gegevens worden niet gedeeld zonder uw toestemming. Bij een positief testresultaat zijn wij verplicht om de volgende gegevens door te geven aan de GGD: Naam, adres, geslacht, geboortedatum, BSN, woonplaats, telefoonnummer, emailadres.

Hoe werkt een sneltest (video)?

Vul uw gegevens in/ Fill in you details
Kies uw dag + tijdvlak / Choose your day + time slot

Contact

Avenue Services B.V.

Peter Schatstraat 75

1082 MX Amsterdam

Email. info@avenue-services.nl

Tel. +31(0)6 300 77 404

KVK 77620380

© Avenue Services B.V.